Як визначити, що ви заблоковані в черзі

Ніхто не любить, коли його друзі виключають. На жаль, іноді це неминуче, і кожен стикається з цим хоча б раз у житті. Раніше це виключення означало, що вас не запрошують на вечірку чи ночівлю, але тепер все інакше.

Як визначити, що ви заблоковані в черзі

Оскільки люди проводять більше часу в соціальних мережах, ніж особисто, уникання друзів набуло нової онлайн-форми. Замість того, щоб не запрошувати вас, люди тепер можуть спокійно заблокувати вам взаємодію зі своїми онлайн-обліками. Як і інші популярні програми для обміну повідомленнями в соціальних мережах, Line також має цю функцію.

Ніколи не приємно бути заблокованим, але не знати, що ви заблоковані, ще гірше. Читайте далі, щоб дізнатися про різні способи перевірити, чи дійсно ви заблоковані в додатку Line Chat.

Що відбувається, коли вас заблокують?

Коли хтось блокує вас на лінії, ви не зможете з ними взаємодіяти. Це включає в себе повідомлення, дзвінки, починання відеочату з ними. Ви будете переміщені зі списку їхніх друзів до списку заблокованих користувачів.

Однак це не означає, що вас назавжди видалено з облікового запису. Думайте про це більше як про тайм-аут. Якщо вони хочуть вас видалити, їм потрібно буде вжити додаткових заходів. Іншими словами, вони ще не зовсім впевнені, чи хочуть вилучити вас зі свого списку друзів. Таким чином, вони можуть змінити своє рішення та розблокувати вас у будь-який момент.

5 способів дізнатися, чи ви заблоковані в мережі

Є кілька простих способів перевірити, чи ви заблоковані на лінії, але є й такі, які вам, ймовірно, не приходили в голову. Почнемо з найочевиднішого.

Спробуйте надіслати повідомлення особі, яку ви підозрюєте, що вас заблокувала

Як ви знаєте, заблоковані користувачі не можуть надсилати повідомлення або телефонувати людині, яка їх заблокувала, тому спробуйте це спочатку. Ви можете спробувати надіслати їм текстове повідомлення або зателефонувати і подивитися, що станеться. Ви можете подумати, що вони в автономному режимі або відсутні, але насправді вони заблокували вас.

Якщо одержувач отримає та прочитає ваше повідомлення, ви побачите опцію «Прочитати». Якщо це не з’являється, вони або зрозуміли, як переглядати повідомлення без попередження, або заблокували вас.

Створіть з ними чат із кількома особами

Чат з кількома особами схожий на груповий, але він краще, щоб дізнатися, чи ви заблоковані. Вам просто потрібно додати людину, яка, на вашу думку, заблокувала вас разом із кимось іншим. Спробуйте додати офіційний обліковий запис замість випадкового друга, тому що коли ви створите кімнату з ними та блокувальником, вона буде порожня, якщо вони дійсно вас заблокували.

На відміну від груп, запрошена особа не має підтверджувати приєднання до чату з кількома особами, якщо це не офіційний обліковий запис. Ви миттєво дізнаєтеся, заблокували вас чи ні.

Перегляньте їхній профіль

Якщо раніше ви могли бачити дописи цієї людини, а тепер раптом не бачите, ви можете припустити, що вони вас заблокували. Щоб переглянути їхні публікації, торкніться їх імені у списку друзів. Після цього виберіть Публікації внизу екрана. Якщо ви заблоковані, ця сторінка буде порожня. Ви також можете перевірити фотографії/відео поруч із «Публікації» та перевірити, чи це те саме.

Спробуйте надіслати їм тему

Ви не можете отримувати подарунки від заблокованого користувача, тому можете спробувати надіслати тему людині, на яку ви вважаєте, що вас заблокував, не витрачаючи гроші. Торкніться «Більше» в нижньому правому куті екрана, а потім виберіть Тематичний магазин. Виберіть будь-яку тему та натисніть Надіслати як подарунок. Потім виберіть одержувача та натисніть Далі.

Якщо ви заблоковані, ви отримаєте сповіщення про те, що тема вже є. У них це може бути, але швидше за все, вони заблокували вас. Якщо вас не заблокували, на наступному екрані буде запропоновано підтвердити покупку теми. Просто вийдіть з екрана, і з вас не стягуватиметься плата за тему.

Купіть їм наклейку

Цей трюк схожий на попередній. Замість того, щоб вибирати «Тематичний магазин», виберіть «Магазин наклейок». Виберіть будь-яку наклейку та надішліть її в подарунок людині, на яку ви підозрюєте, що вас заблокував. Якщо вони це зробили, ви не зможете підтвердити покупку, і ви отримаєте таке ж сповіщення про те, що наклейка вже є. Ви можете скасувати покупку в будь-який час, вийшовши з магазину, якщо ваші підозри виявилися помилковими.

Питання що часто задаються

Якщо хтось розблокує мене, чи отримають вони повідомлення, які я надіслав?

За результатами наших тестів у листопаді 2020 р., немає. Людина, яка вас заблокувала, не отримуватиме жодних повідомлень, надісланих під час блокування. Але, як тільки вони розблокують вас, усі надіслані повідомлення пройдуть. u003cbru003eu003cbru003e На жаль, ви не отримуватимете сповіщень про те, що інша особа розблокувала вас, тому вам потрібно буде продовжувати використовувати наведені вище методи, щоб перевірити, чи змінився ваш друг.

Чи бачать мої повідомлення іншій людині?

Так. Навіть якщо інший користувач заблокував вас, він все одно матиме доступ до всіх повідомлень, які ви надіслали до блокування. Однак, якщо вас турбує затримка повідомлень у чатах інших користувачів, ви можете "Скасувати" повідомлення. Просто натисніть і утримуйте сумнівний вміст і натисніть «Відмінити». Рядок покаже вам сповіщення, що це може не спрацювати, але все одно продовжуйте.u003cbru003eu003cbru003e Інший користувач побачить, що ви відкликали повідомлення, але більше не матиме доступу до вмісту припускаючи, що це було успішно.

Я бачу, що ви там робили

Якщо ви мали рацію, ці п’ять прийомів допоможуть вам точно знати, що вас хтось заблокував. Хоча усвідомлення того, що вас заблокував друг, ніколи не буває приємним, немає сенсу відчувати себе погано. Можливо, вони прийдуть до тями і розблокують вас.

Вас коли-небудь блокував друг на Line або в будь-якому іншому додатку для обміну повідомленнями? Якщо так, то як це вплинуло на вашу дружбу в реальному житті? Розкажіть нам про свій досвід у коментарях нижче.

Останні повідомлення